Incassobureau Bergen

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Bergen

Bergen is de hoofdstad van de provincie Henegouwen en de vestigingsplaats van incassobureau Bergen. De stad is een levendige stad vol verassingen. De stad strekt zich uit over vijf verschillende bergen, hier heeft Bergen ook haar naam aan te danken. Hoewel de stad vroeger bekend stond om zijn belangrijke industriële rol, staat het nu bekend om zijn mooie plekjes en culturele hoogstandjes. Een wandeling door het centrum zal zeker niet vervelen. Overal kom je nog bijzondere gebouwen uit het verleden tegen zoals, het Mundaneum, de Sint-Waltrudiskerk en de Belfort.

Wederopstanding Bergen

Ondanks dat de stad er nu heel vrolijk bij staat was dit vroeger anders. Tijdens de Eerste en Tweede Wereldoorlog heeft Bergen het zwaar te verduren gekregen. Tijdens de Eerste Wereldoorlog viel de stad in handen van de Duitsers. Deze bezetting duurde vier jaar. Ook in de Tweede Wereldoorlog ging het weer mis. Dit heeft allemaal te maken met de belangrijke industriële rol die de stad voor zijn omgeving speelde. Ook de strategische ligging van de plaats was van grote waarde. Als gevolg van de oorlogen ontstond er een economische crisis. Om dit te overleven werd er nieuw leven in de stad geblazen. Er kwam een universiteit en dit zorgde voor een grote economische impuls. Veel nieuwe bewoners kwamen naar de stad en handel en cultuur werden steeds groter. Bergen kreeg een ware metamorfose en met succes, in 2015 werd het uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa.

coeo

Door het nieuwe imago van de stad trokken er veel ondernemers naar Bergen en maakte het tot de bruisende stad die we nu kennen. Een goed lopende lokale economie gaat vaak hand in hand met veel klanten en administratie. Helaas horen hier ook niet-betalende klanten bij. Wij van Incassobureau Bergen snappen dat dit zorgen kan opleveren. Deze zorgen nemen we graag van u over. Door onze jarenlange ervaring en slagingspercentage van 89% weten wij precies hoe we u kunnen helpen. Wij zijn van mening dat elk dossier op hoogstpersoonlijk niveau moet worden behandeld. Wij zorgen ervoor dat uw openstaande facturen worden betaald zonder dat u klanten kwijtraakt. Lukt het ons niet? Dan hoeft u ook niet te betalen, dat is onze ‘No cure, No pay’ regeling.

Wilt u meer weten over ons Incassobureau Bergen? Neem dan compleet vrijblijvend contact met ons op.

Weten wat coeo Bergen voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72