Incassobureau Brugge

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Brugge

Op circa 15 kilometer van de Noordzee vinden we de hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen, Brugge. Brugge is een van de vestigingsplaatsen van ons incassobureau Brugge. Naast hoofdstad van de provincie is Brugge met 117.000 inwoners tevens ook de grootste stad van de provincie. Dankzij het prachtige historische centrum van de stad is het opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst. Mede hierdoor is het ook een zeer aantrekkelijke plek voor toeristen. Jaarlijks komen er ongeveer 8 miljoen bezoekers per jaar. Van basilieken tot brouwerijen tot leuke winkelstraten, alles is te vinden in de stad. De gezellige drukte in stad laat een onvergetelijke indruk achter. Alle kleine bruggetjes en steegjes maken het een waar doolhof vol met de prachtigste verassingen.

Economie

De zeehaven van Brugge, beter bekend als Zeebrugge, is van zeer grote economische betekenis voor de stad. Door zijn zeer toegankelijke liggen maakt het de ideale locatie voor overzeese handel op de Europese markt. De haven is naast een handelshaven ook een belangrijke doorgang voor vrachtverkeer naar Engeland (Hull) en Schotland (Rosyth). Niet alleen de haven speelt een grote rol in de handelspositie van Brugge maar het wegennetwerk naar buurlanden. Via Brugge wordt er veel handel gevoerd met Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Ook de luchthaven Oostende-Brugge is van grote betekenis voor zowel vracht- als passagiersvervoer.

Door het gunstige bedrijfsklimaat verloopt het netwerken voor ondernemers efficiënter met als resultaat gemakkelijker buiten hun sector treden dan in de grotere steden. Zo zijn er veel jaarlijkse netwerkevenementen en is het aanbod in bedrijfspanden en -terreinen zeer ruim. Ook staat duurzaamheid in dit bedrijfsklimaat hoog in het vaandel. Zo voert de stad een duurzaam beleid rond het ondernemerschap. Middels wetgeving wordt de kwaliteit van de grond gegarandeerd.

Incassobureau Brugge

Een stad die zowel nationaal als internationaal actief is, gaat natuurlijk gepaard met veel financiële administratie. Dit betekent veel facturen die juist afgehandeld moeten worden. Helaas komt het vaker voor dat klanten hun facturen niet betalen. Door onze vestiging in België kan coeoo u daar beter dan ooit mee helpen. coeo is internationaal actief en beheren de juiste connecties om hulp op maat aan te bieden. Als ondernemer hoeft u zich geen zorgen meer te maken over onbetaalde facturen. Incassobureau Brugge zorgt dat al uw facturen op de juiste wijze worden afgehandeld, zonder klantenverlies.

Weten wat  coeo Brugge voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72