Incassobureau Brussel

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Brussel

Incassobureau Brussel is gevestigd in de hoofdstad van België. Brussel Hoofdstedelijk Gewest omvat 19 gemeenten waarvan Brussel-hoofdstad met 180.000 inwoners de grootste is. Naast hoofdstad van België wordt de stad ook vaak genoemd als Europese hoofdstad, dit komt omdat het Europees Parlement hier hoofdzakelijk vergadert. Ook is het de vestigingsplaats van de Europese Commissie en de Raad van de Europese Unie. Ondanks haar omvang is de stad dus niet meer weg te denken uit de internationale politiek en economie.

Brusselse economie

Brussel heeft een groeiende en bruisende economie. De economie kreeg een boost toen de Europese instellingen zich vestigden in de stad. Rond de jaren 1980-1990 werd het een zeer aantrekkelijke stad voor ondernemers en werd er veel ruimte vrij gemaakt voor kantoorpanden. De stad is sindsdien uitgegroeid tot een ware internationale grootmacht vol kansen voor innovatieve en vooruitstrevende bedrijven. Ook de centrale ligging van de stad maakt het een zeer gunstige plek voor grote multinationals. Met uitstekende verbindingen via wegen en vliegvelden zijn alle uithoeken van Europa gemakkelijk te bereiken.

De groei is voor het grootste deel te danken aan de financiële sector, een sector waar maatschappelijk verantwoordelijk incasseren

coeo Brussel

Bij een omvangrijke economie komt altijd veel financiële administratie kijken. Helaas is het vaak onvermijdelijk dat klanten in sommige gevallen hun facturen niet kunnen betalen. Door het splinternieuwe kantoor van Incassobureau Brussel kunnen we u in deze gevallen beter dan ooit bijstaan. coeo zal al uw zorgen wegnemen en zorgen dat deze facturen op een passende manier worden afgehandeld. Elk dossier wordt op persoonlijke wijze en met grote zorg behandeld. Klantbehoud is een van onze meest belangrijke uitgangspunten.

Wilt u meer informatie over ons incassobureau Brussel? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. We helpen u graag verder.

Weten wat coeo Brussel voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72