Incassobureau Kortrijk

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Kortrijk

Kortrijk is na Brugge de grootste stad van West-Vlaanderen en tevens de vestigingsplaats van ons Incassobureau Kortrijk. De stad heeft een bruisend historisch centrum met een moderne uitstraling. De stad leent zich perfect voor een leuk dagje uit. Zo heeft het een interessante bezienswaardigheden, veel winkelstraten en kan je er goed van een drankje en hapje genieten. Bezoek bijvoorbeeld eens het begijnhof, Kortrijk 1302 of de grote markt. Vooral in de zomermaanden is er veel te beleven in de stad. De terrassen zijn dan op zijn gezelligst en er worden diverse evenementen georganiseerd zoals het Zomercarnaval.

Modernisering van Kortrijk

Na de eerste en twee wereldoorlog was Kortrijk zwaar getroffen en had de stad veel schade opgelopen. Het waren vooral de bombardementen aan het einde de twee wereldoorlog dat Kortrijk het hardst trof. Een groot deel van de stad werd heropgebouwd. Later in de 20ste eeuw bij de komst van de Kortrijkse universiteit werd de stad verder uitgebreid. Hier volgde snel de bouw van diverse ziekenhuizen, beurscomplexen en winkelstraten. Door al deze moderniseringen en stadsvernieuwingen ging de stad steeds meer lijken op het Kortrijk wat we nu kennen. Na de komst de Leiewerken en de het nieuwe winkelcentrum kon je van een prachtige moderne stad spreken.

coeo

Deze economische ontwikkelingen trekken steeds meer ondernemers naar Kortrijk. Een bruisende lokale economie gaat vaak gepaard met een grote financiële administratie. Ook openstaande facturen als gevolg van niet-betalende klanten horen hier helaas bij. Als drukke ondernemers kan dit zorgen veroorzaken. Incassobureau Kortrijk van coeo neemt graag deze zorgen van u over. Door onze jarenlange ervaring en slagingspercentage van 89% weten wij precies hoe we u kunnen helpen. Wij zijn van mening dat elk dossier op hoogstpersoonlijk niveau moet worden behandeld. Wij zorgen ervoor dat uw openstaande facturen worden betaald zonder dat u klanten kwijtraakt. Lukt het ons niet? Dan hoeft u ook niet te betalen, dat is onze ‘No cure, No pay’ regeling.

Wilt u meer weten over ons Incassobureau Kortrijk? Neem dan compleet vrijblijvend contact met ons op.

Weten wat coeo Kortrijk voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72