Incassobureau La Louvière

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau La Louvière

Incassobureau La Louvière is uiteraard actief in de relatief nieuwe stad La Louvière. Ontstaan als echte industriestad groeide de stad uit tot een van de grootste steden van de provincie Henegouwen. De stad staat dankzij haar folklore bekend als ‘’La Cité des Loups’’ oftewel ‘’de stad van de wolven’’. Het hele jaar door is dit te merken tijdens de verschillende bijzondere evenementen waaronder het carnaval, de stadsopera, “Déchrocher la lune’’ en “Week-end au bord de l’eau’’. Hier wordt de band tussen de stad en haar inwoners gevierd.

Naast een stad met een rijke cultuur mag La louvière ook trots zijn op haar door UNESCO erkende erfgoed. Tijdens een wandeling door de stad zal niemand dit ontgaan.

Economie La Louvière

Nog steeds is de industrie een belangrijk deel van de economie van de stad en omstreken. Vroeger waren de bedrijven in de regio vooral actief in de productie van staal. De staalindustrie is nog steeds erg belangrijk maar is niet meer de enige industrie van La Louvière. Vele bedrijven vestigen zich rond de stad door haar ligging en de ruimte. Er worden rondom de stad veel bedrijvenzones gebouwd die plek bieden voor ondernemers die willen profiteren hiervan. Zo vestigde grote bedrijven als Lidl en NMLK zich al eerder in de stad. LA louvière is dan ook erg belangrijk voor de Waalse economie.

coeo

Als ondernemer is het vaak onvermijdelijk dat je te maken krijgt met niet-betalende klanten. Deze klanten kosten veel tijd en energie. Ook kost het u geld dat u anders in uw bedrijf had kunnen investeren. Ons Incassobureau La Louvière is er om u te helpen met dit soort zaken. coeo La louvière neemt graag uw lastige dossiers van u over. Wij focussen ons op klantbehoud en hanteren een persoonlijk aanpak. coeo heeft jarenlang ervaring en een slagingspercentage van maar liefst 89%. U kunt ons erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om de factuur betaald te krijgen.

Wilt u meer weten over ons Incassobureau La Louvière? Neem dan compleet vrijblijvend contact met ons op.

Weten wat coeo La Louvière voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72