Incassobureau Leuven

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Leuven

Ons Incassobureau Leuven is uiteraard gevestigd in de stad, Leuven. Leuven is een dynamische, jonge stad die nooit stil staat. Dit is voornamelijk te danken aan de grote hoeveelheid studenten die de stad hun thuisbasis noemen. De Katholieke Universiteit Leuven (Kulak) is met bijna 60.000 studenten dan ook de grootste universiteit van de Lage Landen.
Het centrum van Leuven tekent zich door de mooie architectuur en de vele horecagelegenheden. Vooral in de zomermaanden valt hier veel te beleven. Je kan er namelijk goed winkelen, genieten van de lokale specialiteiten of een mooie wandeling maken. De grote markt, oude markt en verschillende kerken en brouwerijen zijn zeker een bezoekje waard.

Economie

Gezien de aanwezigheid van de Universiteit van Leuven is innovatie een belangrijke factor in de economie van Leuven. Steeds een groter deel van de lokale economie wordt gebaseerd op academisch onderzoek. Vooral op het gebied van nanotechnologie en digitale technologie wordt Leuven internationaal hoog gewaardeerd. Door de grote stappen die worden gezet in deze sector heeft Leuven door de jaren heen al vele grote bedrijven naar de stad getrokken.
Ook voor middelgrote en kleine ondernemers is plek in de stad. Sinds de jaren 90 zijn er steeds meer kantoorplekken gecreëerd voor minder grote bedrijven. Een voorbeeld hiervan is de oude Philipssite die inmiddels talloze bedrijven van huisvesting voorziet.
Een belangrijk onderdeel van de lokale economie zijn de bierbrouwerijen. Leuven wordt gezien als bierhoofdstad van de wereld. Ook AB-Inbev, de grootste bierbrouwerij van de wereld, is actief in de stad. Het is een grote inkomstenbron van de stad en zorgt voor veel toerisme.

coeo

Niet voor elke klant is het mogelijk om altijd op tijd te betalen, dit kan meerdere oorzaken hebben. Zeker in een bedrijvige stad als Leuven zal dit voor vele ondernemers een zorg zijn. Incassobureau Leuven van coeo neemt graag deze zorg weg. coeo heeft jarenlange ervaring op het gebied van minnelijke incasso. Wij zijn van mening dat elk dossier een persoonlijke aanpak verdient. Ons uiteindelijke doel is een betaalde factuur zonder het verlies van klanten. Met een slagingspercentage van 89% kunt u ons erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om de factuur betaald te krijgen.

Wilt u meer weten over ons Incassobureau Leuven? Neem dan compleet vrijblijvend contact met ons op.

Weten wat coeo Leuven voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72