Incassobureau Luik

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Luik

De gemeente telt bijna 200.000 inwoners en is daarmee een van de grootste steden in België. Het is tevens ook de hoofdstad van de gelijknamige provincie. De stad is sterk aan het moderniseren maar het rijke verleden is nog altijd aanwezig. Hiermee is het de perfecte plek voor ons incassobureau Luik. Vroeger was Luik een echte industriestad, maar ook voor toeristen is het nu een erg leuke stad om te bezoeken geworden. Er valt veel cultuur te snuiven in de stad, vele musea en oude kathedralen zijn te bewonderen in het centrum. Ook voor studenten is Luik een zeer aantrekkelijke stad. Er zijn maar liefst acht hogescholen en een grote universiteit te vinden.

Modernisering

Het industriële verleden is nog goed te merken in Luik. Het was een stad die leefde van de industrie en toen dit wegviel stond de stad voor een zware opgave. Sindsdien is de stad sterk aan het moderniseren. Er is veel geld in het centrum geïnvesteerd en de stad heeft nu een compleet ander uiterlijk. Met alle nieuwe kantoorpanden, shoppingcentra en stations werd er weer een nieuw gunstig ondernemingsklimaat geschept. Vooral in de transport en logistiek is Luik een belangrijk speler in de wereldmarkt. Dit heeft te maken met de uiterst gunstige ligging van de stad. Ook voor Incassobureau Luik is het de perfecte plek om ondernemers tot dienst te zijn.

coeo

Een bruisende ondernemerscultuur is natuurlijk erg gunstig voor veel bedrijven maar het brengt ook veel financiële administratie met zich mee. incassobureau Luik wil u, als ondernemer, daarin bijstaan. Helaas is niet elke klant altijd in de mogelijkheid om wat zij afnemen ook te betalen. Dit kan voor moeilijke situaties zorgen. Door Incassobureau Luik in te schakelen hoeft u hier geen zorgen over te maken. Elke dossier zal met grote persoonlijk zorg worden behandeld. Met coeo verhoogd u aanzienlijk de kans op betalingen zonder zorgen. Klantbehoud is het uiteindelijke doel.

Weten wat coeo Luik voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72