Incassobureau Namen

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Namen

Ten zuiden van Brussel bij de samenvloeiing van de Maas en de Samber ligt de stad, Namen. Hier staat Incassobureau Namen altijd voor u klaar. De stad heeft een rijk verleden en is al sinds de middeleeuwen een van de belangrijkste steden voor de Walen. Dit heeft met de strategische ligging van de stad te maken. Vaak fungeerde het als decor voor verschillende strijdperken. Tegenwoordig is Namen vooral een hele gezellige stad, ideaal voor dagje uit. In het centrum hangt een gemoedelijke sfeer en er zijn terrassen en leuke kroegen in overvloed. Door de architectuur van de stad proef je nog het verleden. De stad staat vol oude indrukwekkende gebouwen. De citadel, vleeshal of het Théâtre Royal de Namur zijn zeker een bezoekje waard.

Economie

De stad heeft altijd al bekend gestaan als een echte handelsstad en dit is onveranderd gebleven. Zo vind je in de stad vele ambachtslui en ondernemers. Namen heeft een sterk ontwikkelende economie die vanuit de provincie wordt gesteund met veel investeringen. De BEP, het economisch bureau van de provincie Namen, biedt directe hulp aan ondernemers op het gebied van ontwikkeling, partnerschap, concurrentievermogen en internationalisering. Hierbij is het doel de positie van de regio te versterken maar ook externe investeerders trekken.
Ook is Namen een echte universiteitsstad. Midden in de stad vind je meerdere universiteiten die onderwijs bieden aan talloze studenten.

Incassobureau Namen

Alle positieve economische ontwikkelingen creëren een steeds aantrekkelijker ondernemersklimaat in de stad. Dit zorgt voor een stijging in het aantal ondernemers dat in Namen zijn intrek neemt. Bij een bruisende economie komt veel financiële administratie kijken. Helaas is het vaak onvermijdelijk dat je als ondernemer te maken krijgt met niet-betalende klanten. Incassobureau Namen van coeo wilt u daar graag bij helpen. Elk dossier verdient een persoonlijke aanpak. Bij Incassobureau Namen is het behoud van klanten is ons doel. coeo heeft jarenlang ervaring en een slagingspercentage van bijna 90%. U kunt ons erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om de factuur betaald te krijgen.

Wilt u meer weten over ons Incassobureau Namen? Neem dan compleet vrijblijvend contact met ons op.

Weten wat coeo Namen voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72