Minnelijke Incasso

Met onze minnelijke incasso-aanpak richten wij ons op het oplossen van betaalachterstanden van uw klant(en), zonder tussenkomst van de rechter. 

  • Big data
  • Persoonlijke aanpak
  • Hoge klanttevredenheid
  • No Cure No Pay

Wij benaderen uw klant op een gepaste en respectvolle manier, schriftelijk of telefonisch.

Wij kiezen daarbij voor een persoonlijke aanpak en transparante samenwerking. Ook maken wij gebruik van onze data-gedreven systemen, hoogwaardige communicatietechnieken en datagedreven software. Met het oog op de wensen van onze opdrachtgever en de situatie van uw klant zorgt onze aanpak al jarenlang voor succesvolle incasso.

Het optimale contactmoment

Door gebruik te maken van onze decision engine die op basis van big data, algoritmes en machine learning, weet coeo Incasso elke klant op zijn eigen unieke manier én op het juiste moment te benaderen. Wij kijken naar het beste moment om een actie uit te voeren, welk communicatiemiddel wij het beste kunnen inzetten en welke inhoud het beste bij uw klant past. Onze dienstverlening zal daarom altijd een combinatie zijn van de modernste technieken in combinatie met de juiste menselijke aanpak.

Internationale incasso

Profiteer van ons uitgebreide Europese netwerk en ontdek ongekende mogelijkheden voor uw bedrijf in Europa. Als uw betrouwbare partner bieden wij de kennis, connecties en expertise om uw internationale groei te stimuleren.

Naast onze eigen kantoren werken we nauw samen met gekwalificeerde lokale partner-kantoren in heel Europa. Hierdoor kunnen we uw internationale incassodossiers op een uitstekende wijze opvolgen, met oog voor lokale gebruiken en wet- en regelgeving.

Minnelijke incasso bij consumenten

Schulden horen bij een gezonde economie, maar probleemschulden niet. Een consument die zijn rekening(en) niet op tijd betaalt kan hier verschillende redenen toe hebben. Beschikbare consumentendata, onze kennis en expertise en persoonlijke aandacht helpen ons een passende benadering voor iedere consument te vinden. Zo kunnen wij het openstaande bedrag alsnog incasseren.

Minnelijke incasso bij bedrijven

Niet-betaalde vorderingen kunnen de klantrelatie flink onder druk zetten. Door gepaste communicatie met uw klant weten wij snel de achterliggende reden van de uitblijvende betaling te achterhalen en samen met uw klant aan een oplossing te werken. Met behulp van onze branchekennis en specifiek opgeleide teams weten wij goede resultaten te behalen bij zakelijke incassozaken.

Schuldbewaking

De kans bestaat dat het op dit moment niet mogelijk is om een betalingsregeling te treffen of (gedeeltelijke) betalingen te incasseren, vanwege de huidige slechte financiële positie van uw klant. coeo biedt de mogelijkheid om de uitstaande schuld binnen haar schuldbewakingsomgeving te plaatsen. 

Door realtime verbindingen te hebben met verschillende databases die ons in staat stellen om meer klantgegevens en inzichten te geven, kan coeo Incasso zich aanpassen aan nieuw verzamelde informatie. Op deze manier kunnen wij uw klant monitoren, zodat er meteen acties worden opgestart als er wel mogelijkheden zijn om succesvol te incasseren.

Daarom kiezen bedrijven voor coeo

No Cure No Pay

Lukt het ons niet om uw openstaande factuur te incasseren, dan kost het u ook helemaal niets.

Innovatief

Wij maken gebruik van moderne communicatietechnieken, flexibele betaaloplossingen en slimme software.

Juridische expertise

coeo beschikt over een team van juridische experts dat u op passende wijze kan ondersteunen.

Maatschappelijk Verantwoord Incasseren

coeo is als lid van de NVI houder van het Incasso Keurmerk certificaat. U besteedt uw incassodossier(s) uit aan een betrouwbare partner waaraan hoge eisen worden gesteld op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Incasseren.

Persoonlijk

Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers is voor ons erg belangrijk. Zo kunnen wij de wensen van de klant in acht te nemen en nog beter onze dienstverlening uitvoeren.

Maatwerk

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen diverse voorkeuren waar wij veel waarde aan hechten. Een op maat gemaakte dienstverlening is voor ons het normaal.

Wat als er meer nodig is dan minnelijke incasso alleen?

Helaas zijn niet alle betalingsachterstanden minnelijk op te lossen. Onze ervaren juristen voorzien u van advies over de voor- en nadelen van een gerechtelijk incassotraject.

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72