Contact

Bent u op zoek naar een credit management of incasso oplossing en wilt u meer weten over coeo? Wij helpen u graag verder.

Zij gingen u voor

Wat kan coeo voor mij betekenen?

Hebt u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze specialisten op het gebied van credit management. Bekijk onze verschillende contactmogelijkheden.

Werken bij coeo

Op zoek naar een baan of stage bij één van de snelst groeiende fintech-bedrijven van Nederland? Werken bij coeo betekent werken in een dynamisch en pragmatisch werkveld, dat bol staat van veranderingen.

Klachten en tips

Bij coeo zijn we trots op het leveren van goede klantenservice. Hebt u onlangs contact met ons gehad en hebt u een tip of klacht over onze werkwijze? Wij stellen het op prijs als u ons dat laat weten. Dit helpt ons onze dienstverlening te verbeteren.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Hebt u vragen?

Bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen aan coeo. Misschien staat het antwoord op uw vraag op deze pagina. Zo niet, neem dan contact met ons op.

Bent u al klant van coeo ?

Bekijk realtime alle informatie over het volledige behandeltraject op dossierniveau en in al uw incassodossiers. Ook kan u hier gemakkelijk nieuwe onbetaalde facturen rechtstreeks aanleveren bij coeo.