Onze diensten

Met onze credit management dienstverlening ondersteunen wij uw bedrijf bij het uitvoeren van uw debiteurenbeheer, het incasseren van openstaande facturen en bieden wij u juridische bijstand.

Zij gingen u voor

Debiteurenbeheer

Van het beperken van financiële risico’s bij nieuwe zakelijke relaties tot aan een correcte opvolging bij het uitblijven van betalingen. Hoe kunt u uw niet-betalende klant het best benaderen en hoe voert u een effectief incassogesprek? Graag helpen wij u verder bij uw eigen debiteurenbeheer.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. U wilt een positieve klantrelatie graag behouden, maar tegelijkertijd ook krijgen waar u recht op heeft. Met onze incassodiensten bieden wij passende hulp en advies om uw openstaande factuur betaald te krijgen.

Juridische diensten

Bij het aangaan van zakelijke overeenkomsten is het verstandig om juridische risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten. Ook bij uw huidige relaties wilt u zich behoeden voor juridische conflicten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren