Koppelingen

coeo biedt diverse mogelijkheden om uw systemen te koppelen.

Koppel coeo met uw software

Via het coeo platform zijn geautomatiseerde koppelingen mogelijk met externe boekhoudsystemen. Deze koppelingen vergemakkelijken het proces om lang openstaande facturen op een veilige manier uit het boekhoudsysteem te halen.

Reeds beschikbare koppelingen

Onze online incassoportaal binnen de coeo Webtool kunnen wij direct met uw systemen koppelen. Hiervoor heeft coeo een state-of-the-art API (Application Programming Interface) beschikbaar. Zo kan uw organisatie op haar eigen vertrouwde manier management informatie up-to-date houden.  Op deze manier is het inschakelen van een incassobureau makkelijker en laagdrempeliger.

Door gebruik te maken van de geavanceerde API interface kan u facturen rechtstreeks vanuit de eigen omgeving aanleveren aan coeo. Ook is het mogelijk om een koppeling te maken met andere boekhoudsoftware.

Buckaroo - Payment Service Provider.
Vormgeven van een volledig modern, geautomatiseerd, klantvriendelijk en transparant credit management proces.

Door de tweezijdige integratie kunnen klanten van Buckaroo de voortgang van een mogelijk incassotraject realtime volgen. Onbetaalde facturen worden vanuit Buckaroo automatisch overgedragen aan coeo, zo ontstaat er een duidelijke dossieropbouw. Er is inzage in iedere transactie, factuur, de fase van het incassoproces en overige financiële gegevens. Deze technische koppeling loopt via een API die het systeem van Buckaroo koppelt aan de coeo-webtool.

Lees verder
COLLENDA - CREDIT MANAGEMENT EN INCASSOSOFTWARE
De softwareapplicaties van Collenda helpen coeo bij het automatiseren van het volledige credit management en collections proces.

Als end-to-end softwareontwikkelaar helpt Collenda coeo data van deurwaarders te vertalen naar een bruikbaar format, wat uiteindelijk resulteert in efficiënter beheer van haar opdrachtgevers portefeuilles. De implementatie van het Cwize-platform maakt het voor coeo mogelijk haar opdrachtgevers meer unieke inzichten te bieden op het gebied van gerechtelijke incasso.

Lees verder
CHARGEBEE - SUBSCRIPTION AND BILLING SOFTWARE
Chargebee is als SaaS-productbedrijf het platform voor abonnementsfacturering en inkomstenbeheer waarmee haar klanten zich gemakkelijk en snel kunnen opschalen.

Dankzij de API-integratie kunnen gezamenlijke opdrachtgevers ook het incassotraject automatisch via coeo laten verlopen. De voortgang van een mogelijk incassotraject real-time is via een wederzijdse koppeling met onze coeo Webtool te volgen. Er is inzage in iedere transactie, factuur, de fase van het incassoproces en overige financiële gegevens. Daarnaast kan coeo bruikbare informatie ten behoeve van een verbeterde customer journey terugkoppelen aan Chargebee.

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72