Klantendienst

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt aangeven dat u door een van onze collega’s wilt worden teruggebeld. Onze klantendienst neemt binnen enkele werkdagen contact met u op.

Ik heb een aanmaning ontvangen

Als u een aanmaning van ons hebt ontvangen en u wilt betalen, een betalingsregeling treffen of een bezwaar indienen, dan kunt u terecht op Mijn coeo. In onze online portal kunt u ook:

 • Uw dossier bekijken
 • Het openstaande saldo bekijken
 • Uw gegevens controleren
 • Een vraag stellen over uw dossier

Waar gaat uw vraag over?

Velden met een * zijn verplicht.

  Betalen en regelenAdvies en bezwaarAnders


  *U vindt uw dossiernummer (bestaande uit 8 cijfers) in de brief of e-mail die van ons heeft ontvangen.

  Dhr.Mevr.

  Contactvoorkeur

  TelefoonE-mail

  Wanneer kunnen wij u het beste bereiken?

  Ochtend (8:00 - 12:00)Middag (13:00 - 17:00)Avond (18:00 - 20:00)

  Uw mening is belangrijk

  Bij coeo Incasso zijn we trots op het leveren van goede klantenservice. Heeft u onlangs contact met ons gehad en heeft u een tip of klacht over onze werkwijze? Wij stellen het op prijs als u ons dat laat weten. Dit helpt ons onze dienstverlening te verbeteren. 

  U kunt uw tip of klacht het snelst aan ons doorgeven via het formulier op onze website. Ook is het mogelijk uw klacht in te sturen per post (t.a.v. Afdeling Klachtenbeheer).

  Hoe wij omgaan met uw gegevens

  Als u op onze website een formulier invult, dan weet u dat we op z’n minst een beetje data van u bewaren. Onze Privacy Policy vertelt u alles wat u moet weten over wat we doen met deze data.