Wegens een technische storing is het momenteel niet mogelijk om via "Mijn coeo" een bezwaar in te dienen. U kunt uw bezwaar indienen via [email protected] onder vermelding van uw dossiernummer. Onze excuses voor het ongemak.

Hulp & Advies

Bent u op zoek naar meer informatie over uw ontvangen bericht, heeft u vragen over onze dienstverlening of bent u op zoek naar hulp? coeo Incasso helpt u graag verder.

Veelgestelde vragen

Hebt u vragen over de verstuurde aanmaning of de algemene dienstverlening van coeo Incasso? Tussen onze veelgestelde vragen vindt u de antwoorden op verschillende vragen over uw openstaande factuur en betalen, problematische schulden, bezwaren of klachten en over coeo Incasso.

Gevolgen niet betalen

In het geval u geen gehoor geeft aan een betalingsherinnering, kan dit vervelende consequenties hebben voor u als particulier of bedrijf. Op onze website leest u over de consequenties van het niet op tijd betalen van uw openstaande factuur. Ook vertellen wij wat u kunt doen om deze gevolgen te voorkomen.

Hulp en instanties

Hebt u geen overzicht meer in uw financiën en denkt u dat u er zelf niet meer uit komt? Wij helpen u graag op weg en bieden een luisterend oor indien u dat nodig heeft. Op onze website vindt u meer informatie over problematische schulden, diverse hulpinstanties.

Wilt u iemand spreken?

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via 03 808 68 72 of stuur ons een e-mail via [email protected]. Vermeld uw dossiernummer in het onderwerp.