Jobstudent Incassospecialist

 • Per direct
 • Flexibele uren
 • Student
 • Naar wettelijk barema
 • Gent

In het kort.

Sta jij graag in contact met klanten en ben je op zoek naar een leuke, gevarieerde én flexibele job in een divers en snelgroeiende omgeving? Dan hebben wij de job voor jou! De afdeling Incasso is namelijk op zoek naar jobstudenten, voor de functie van Incassospecialist!

Wat ga jij doen?

Als eerste contactpunt van onze debiteuren, ga jij op een professionele en oplossingsgerichte manier om met de vraagstukken die jou worden voorgelegd. Dit doe je door:

 • Het behandelen van incassodossiers via e-mail of telefoon (zowel in- als uitgaande communicatie)
 • Het treffen van duurzame betalingsafspraken
 • Zelfstandig vorderingen te incasseren van verschillende opdrachtgevers
 • Het bewaken van de voortgang van de dossiers
 • Het onderhouden van contacten met diverse opdrachtgevers.

Wat breng jij mee?

Wij zoeken enthousiastelingen, die graag in contact staan met mensen, een luisterend oor kunnen bieden en tegelijkertijd stevig in hun schoenen staan. We zijn op zoek naar leergierige doorzetters, die uiteindelijk zelfstandig en op een maatschappelijk verantwoorde wijze vorderingen willen kunnen incasseren. Wij verwachten:

 • Beschikbaar volgens vakantie- en schoolregeling. Als je regelmatig kan werken is dit een plus;
 • Sterke communicatieve vaardigheden, gebleken uit eerdere professionele ervaring;
 • Uitstekende tweetaligheid (NL/ FR) in woord en schrift;
 • Een open en positieve instelling;
 • Dat je representatief en resultaatgericht bent.

Wat bieden wij jou?

Laptop van
de zaak
Doorgroei- mogelijkheden
Hybride
werken
Trainingen & Cursussen
Ruimte voor eigen inbreng
Vergoeding van reiskosten
Thuiswerkvergoeding
Bedrijfsuitjes en borrels
Maaltijdcheques

Kies je voor ons? Dan kies je voor…

…Een open en informele bedrijfscultuur. Van manager tot stagiair: we staan aan elkaar gelijk en dat maakt samenwerken voor ons een stuk fijner. De deur staat altijd open en collega’s zijn bereid elkaar te helpen waar nodig.

Een betrokken sfeer en een vlotte samenwerking met collega’s, waar onderling plezier hoog in het vaandel staat. Work hard, play hard. Vrijdagmiddagborrels zijn bij ons dan ook een belangrijk onderdeel van de week.

…En bovenal, hele fijne collega’s!

Mogen wij je voorstellen aan team coeo BE?

Sollicitatieproces

1
Jij stuurt ons jouw CV en motivatie.
2
coeo neemt zo snel mogelijk contact met je op.
3
Kennismaking online of bij ons op kantoor.
4
Leuke klik? Dan gaan we voor een tweede gesprek.
5
Zijn wij een match? Dan ontvang je van ons een joboffer!
Heb je een vraag?
Stel 'm gerust!
Ons team van recruiters

  Iris

  Incassospecialist, Collections

  “Wat het zo leuk maakt om bij coeo te werken, is de energieke sfeer die er heerst.”

  Doordat veel collega’s van ongeveer dezelfde leeftijd zijn, kan iedereen goed met elkaar overweg. De oudere collega’s - maar tevens jong van geest - delen weer hun levenservaring met de rest, die er graag van leert. Iedereen staat altijd klaar om te helpen. De goed gevulde werkweek vol nieuwe uitdagingen wordt altijd goed afgesloten met een (online) vrijmibo en maandelijkse games of quizzen. Zo blijf je ook nog eens betrokken in deze coronatijd.

  Anne

  Incassospecialist, Collections

  “Bij coeo wordt iedere medewerker als gelijkwaardig behandeld.”

  Zonder ervaring in en kennis over de incassowereld mocht ik aan de slag bij coeo, waarin in binnen twee jaar doorgegroeid ben tot een functie waar ik mij goed bij voel. coeo luistert naar jouw eigen visie op jouw loopbaan om jouw uiteindelijke doel te bereiken. Dit gaat gepaard met geweldige collega’s die iedere dag voor je klaarstaan op kantoor of online. Hechte vriendschappen worden gesloten en getest bij de pingpongtafel of andere spelletjes bij de VrijMiBo. Dus, zeker een aanrader als (fulltime) student om aan te pakken en tegelijkertijd te genieten van gezelligheid.

  Merel

  (Voormalig) stagiair, Marketing

  “coeo is een heel tof bedrijf waar ik héél veel heb geleerd. Van het maken van een nieuwe website voor coeo tot aan het verslaan van mijn collega’s met Mario Kart.”

  coeo heeft mij heel veel laten zien van het bedrijf binnen het schooljaar dat ik er stage mocht lopen. Zo ben ik o.a. betrokken geweest bij het maken van de nieuwe coeo website, diverse marketingprojecten en heb onderzoeken uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij nooit echt stagiair, maar eerder een volwaardig medewerker. Ik heb hele leuke collega’s gehad die mij maar al te graag hielpen en die mijn mening en visie oprecht waardeerden. Kortom ik heb een hele leuke en leerzame stage gehad bij coeo.