Contracten & Voorwaarden

Door te investeren in op maat gemaakte contracten en voorwaarden, verzekert u uw onderneming van stabiliteit en voorkomt u eventuele juridische geschillen.

Iedere vorm van samenwerking is gebaseerd op een overeenkomst die de afspraken tussen partijen regelt. Echter worden in veel situaties afspraken tussen partijen niet goed of helemaal niet schriftelijk vastgelegd. Om in een later stadium niet in eventuele discussies en/of problemen te komen, is het van belang dergelijke afspraken duidelijk vast te leggen. De juristen van coeo kunnen u hierbij ondersteunen.

Onze juristen zijn onder meer vaardig in het opstellen van diverse overeenkomsten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan koopovereenkomst, huurovereenkomst, leningsovereenkomst, beëindiging van arbeidsovereenkomst, vaststellingsovereenkomst, non-disclosure agreement (ook wel: geheimhoudingsovereenkomst), overeenkomst van opdracht en overeenkomst van aanneming van werk, etc.

Sta sterk(er) met goede algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden zijn de spelregels welke standaard van toepassing kunnen zijn op de overeenkomsten die met uw contractpartijen sluit. Ondanks het feit dat deze niet verplicht zijn, zijn algemene voorwaarden inmiddels onmisbaar geworden. Zo helpen deze u bij het voorkomen van mogelijke conflicten en om uw bedrijf ten alle tijden in te dekken bij toekomstige geschillen. Daarnaast kunt u binnen een handomdraai er voor zorgen dat de regels, afspraken en verplichtingen uit uw algemene voorwaarden van toepassing zijn op uw nieuwe samenwerking. Zo bespaart u veel tijd.

Lees in ons kennisbank artikel alles wat u moet weten over de voordelen van goede algemene voorwaarden.

René Doornheim

Compliance Officer

René Doornheim is sinds 2013 primair actief binnen coeo als compliance officer en legal counsel. René is vaardig in het opstellen - of beoordelen van bestaande - algemene voorwaarden, (vaststellings)overeenkomsten en een GDPR-proof privacybeleid. Daarnaast is René ervaren in het bijstaan van ondernemingen in het communiceren met toezichthouders zoals de ACM.

Neem contact op

    coeo Juridische dienstverlening

  • Excellente behandeling
  • Onafhankelijk
  • Maatwerk
  • Hoge klanttevredenheid

Tips & Tricks

TIP

Weet met wie u een overeenkomst aangaat en zorg dat tekenbevoegd persoon de overeenkomst tekent.

TIP

Bereid u erop voor dat uw samenwerking op moeilijkheden zal stuiten en regel hoe partijen netjes met elkaar moeten omgaan in zo’n situatie.

TIP

Zorg dat overeenkomst door beide partijen is getekend alvorens er uitvoering wordt gegeven aan de overeenkomst.

TIP

Bewaar altijd een digitaal exemplaar van de tot stand gekomen overeenkomst.

Lees meer tips & tricks over het opstellen
van goede Algemene voorwaarden.

  • Hoge klanttevredenheid

  • Excellente behandeling

  • Samenwerking voor betere resultaten

  • Compliant

Voorwaarden controleren

Laat uw algemene voorwaarden controleren of opstellen door een jurist, dan weet u zeker dat u met uw bedrijf goed zit. De juristen van coeo Incasso helpen u daar graag bij.

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72