Van soepele betaling tot persoonlijke opvolging

Optimaal profiteren van integrale betaaloplossingen

Real-time inzicht

Facturen die ondanks herinnering met de credit managementoplossing van Buckaroo niet betaald zijn, worden automatisch overgedragen aan coeo. Zij volgen deze facturen naadloos op en maken het incassodossier rond. Daarmee ervaart de klant het gemak van online betalen tot en met de opvolging van niet-betaalde facturen, zonder dat ze daarvoor met diverse leveranciers in zee hoeven gaan.

Dankzij coeo’s nieuwe beschikbare webhooks is het mogelijk om real-time informatie door te geven aan de Buckaroo Payment Plaza. Met behulp van een dashboard krijgen klanten direct en real-time inzicht in de huidige status van betalende en niet-betalende debiteuren, de voortgang van het incassotraject en toekomstige prognoses. Dit stelt hen in staat om snel te identificeren welke debiteuren actief zijn en welke niet. Op deze manier worden minder waardevolle debiteuren gescheiden van waardevolle debiteuren.

“Met behulp van een dashboard krijgen klanten direct en real-time inzicht in de huidige status van betalende en niet-betalende klanten, de voortgang van het incassotraject en toekomstige prognoses.”

Heldere en persoonlijke aanpak

De informatie die wordt verkregen over betalingsgedrag en betalingsinformatie is van onschatbare waarde voor de klant en kan onnodige extra kosten voorkomen. Daarmee kunnen Buckaroo en coeo haar klanten beter adviseren over hun individuele behoeften. Deze heldere en persoonlijke aanpak resulteert op lange termijn in meer loyale klanten.

Flexibele en schaalbaar

Het partnership tussen Buckaroo en coeo biedt een flexibele oplossing voor verschillende bedrijven, ongeacht de grootte of de branche waarin ze actief zijn. Hierdoor kunnen bedrijven profiteren van een oplossing op maat die perfect aansluit bij hun bedrijfsprocessen.

Samenwerking voor productinnovaties

Het partnership tussen Buckaroo en coeo is niet alleen gericht op het bieden van een geïntegreerde oplossing voor betalingen en credit management, maar ook op de ontwikkeling van nieuwe producten en innovaties. Dankzij de gezamenlijke focus op slimme technologie en data zijn Buckaroo en coeo goed gepositioneerd om samen te werken aan de toekomst van betalingen en credit management.

 

Wil jij weten hoe deze samenwerking jouw credit managementproces kan verbeteren? Neem contact op met een van onze experts.

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.