Buckaroo integreert diensten met coeo

Payment Service Provider

Utrecht, 26 november 2018 – Buckaroo en coeo (voorheen bekend als ”Centraal Invorderings Bureau”) koppelen hun diensten voor een volledig debiteurenbeheer: van transactie tot opvolging. Door de tweezijdige integratie kunnen klanten van Buckaroo de voortgang van een mogelijk incassotraject real-time volgen. Onbetaalde facturen worden vanuit Buckaroo automatisch overgedragen aan coeo, zo ontstaat er een duidelijke dossieropbouw.

Volgens Roman Berkhout (commercieel directeur bij coeo) zijn Buckaroo en coeo beiden voorlopers op gebied van digitalisering en innovatie in de financiële dienstverlening, wat een perfecte e-commerce fit oplevert.

Maatschappelijk Verantwoord Incasseren
De samenwerking met Buckaroo past in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Incasseren. Door gebruik van verschillende communicatiemethodieken wil coeo op een nette en prettige wijze in contact komen met uw klanten. Betaalherinneringen die coeo gebruikt verrijkt zij met de iDEAL-betaallink van Buckaroo, wat betalen laagdrempeliger maakt. De status van de betaling synchroniseert in het systeem van de PSP en het incassobureau.

Inzicht in proces
Via de Buckaroo Payment Plaza is direct te zien welke facturen betaald zijn en welke nog niet. Er is inzage in iedere transactie, factuur, de fase van het incassotraject en overige financiële gegevens. De voortgang van het incassotraject is real-time te volgen. Deze technische koppeling loopt via een API die het systeem van Buckaroo koppelt aan de coeo Webtool. Dit zorgt voor volledige openheid van zaken.

 “coeo heeft als credit managementpartner een digitale en onderscheidende footprint binnen een markt die zich normaliter kenmerkt door traditionele dienstverlening. Door deze samenwerking geven wij als partners de digitale revolutie binnen het credit management verder vorm middels een volledig modern, geautomatiseerd, klantvriendelijk en transparant credit managementproces.” – Maurits Dekker, CCO Buckaroo

 

Over Buckaroo
Met meer dan 10 jaar ervaring is Buckaroo dé kennispartij op gebied van betalingsverkeer. Buckaroo gaat verder dan alleen het verwerken van transacties, maar denkt mee in elke stap van het betaalproces. Buckaroo biedt onder meer: e-commerce betaaloplossingen (iDEAL, PayPal, creditcards & achteraf betalen), betalen of doneren via QR, subscription services en credit management.