Incassobureau Aalst

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management: Incassobureau Aalst

Met Incassobureau Aalst is coeo actief in de stad, Aalst. Aalst is gelegen aan de rivier de Dender. Met ruim 85.000 is het de op één na grootste stad in de provincie Oost-Vlaanderen. Het prachtige historisch centrum heeft de stad te danken aan zijn rijke middeleeuwse verleden. Vele gebouwen uit die tijd staan nog steeds overeind en te stralen in het stadscentrum. Dit maakt Aalst zo’n unieke stad om doorheen te lopen. Het oud hospitaal is een van de oudste gebouwen van de stad, inmiddels dient het als stedelijk museum. Ook de Beurs van Amsterdam, grote markt en Het Belfort zijn zeker de moeite waard om een keer te komen bekijken. 

Carnaval in Aalst

De stad staat voornamelijk bekend om zijn enorme carnavalsevenement. Jaarlijks vindt het feest plaats gedurende de drie dagen voor Aswoensdag. Alleen de openingsstoet trekt meer dan 80.000 bezoekers uit het binnen- en buitenland. Tijdens de driedaagse is het op alle pleinen feest een gaan de feestganger van café naar café. Het carnaval in Aalst is al sinds jaar en dag niet meer weg te denken voor de stadsbewoners. 

coeo

Aalst is niet alleen een gezellige stad maar ook een hardwerkende stad vol ondernemers. Helaas hoort bij een bruisend ondernemersklimaat ook veel financiële administratie. Niet elke klant is hetzelfde en niet elke klant betaald even netjes. Dit soort voor openstaande facturen die veel zorgen kan veroorzaken. Incassobureau Aalst willen we deze zorgen graag van u overnemen. coeo kan u garanderen dat wij alles op alles zetten om te zorgen dat al uw facturen netjes worden betaald. Met onze jarenlange ervaring en een slagingspercentage van 89% kan u op ons rekenen. Lukt het ons niet? Dan hoeft u ook niet te betalen, dat is onze ‘No cure, No pay’ regeling. 

Wilt u meer weten over ons Incassobureau Aalst? Neem dan compleet vrijblijvend contact met ons op. 

Weten wat coeo Aalst voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72