Incassobureau Doornik

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Doornik

Ook in het Waalse plaatsje Doornik staat coeo met Incassobureau Doornik klaar voor ondernemers. Al vanaf de middeleeuwen is de stad van grote importantie. Kooplieden brachten veel handel met zich mee. Dit zorgde ervoor dat Doornik uitgroeide tot een zeer welvarende stad. Als je de stad nu bezoekt zal je hier nog veel van merken. Het centrum staat vol met indrukwekkende gebouwen zoals de Onze Lieve Vrouwen Kathedraal, de Lakenhal of de Pont des Trous. Ook leuke terrasjes en winkelstraten ontbreken niet in de stad. Dit maakt Doornik bij uitstek een geschikte stad voor een lekker dagje uit.

Stad van cultuur

Doornik staat niet alleen bekend om zijn rijke verleden maar ook om zijn cultuur. De stad beschikt over een scala aan musea en andere bijzondere bezienswaardigheden. Het museum van schone kunst wordt zelfs als één van de prototypes van de moderne musea beschouwd. Je vindt hier werken van onder andere Rubens, van Gogh en Monet. Ook het natuurhistorisch museum is een goede plek om cultuur te snuiven. Het museum opende haar deuren al in 1828 en is sindsdien niet meer weg te denken uit de stad.
De typische Waalse keuken is ook goed vertegenwoordigd in Doornik. In de stad vind je talloze restaurants waar je de heerlijke lokale specialiteiten kunt proeven.

coeo en Incassobureau Doornik

Voor alle ondernemers in Doornik staat coeo met Incassobureau Doornik klaar. Helaas niet vanzelfsprekend dat elke klant even netjes zijn facturen betaald. Dit zelf proberen op te lossen kan veel zorgen veroorzaken en soms zelfs de situatie verergeren. Incassobureau Doornik helpt u graag hiermee. Met onze jarenlange ervaring en slagingspercentage van 89% weten wij precies hoe we te werk moeten gaan. Elke klant heeft een persoonlijke aanpak nodig die coeo kan leveren. Wij garanderen u dat we er alles aan doen om uw openstaande facturen betaald te krijgen. Lukt het ons niet? Dan hoeft u ook niet te betalen, dat is onze ‘No cure, No pay’ regeling.
Wilt u meer weten over ons Incassobureau Doornik? Neem dan compleet vrijblijvend contact met ons op.

Weten wat coeo Doornik voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72