Incassobureau Sint-Niklaas

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Sint-Niklaas

Centraal gelegen tussen Belgisch grootste steden ligt Sint-Niklaas. coeo is hier actief met Incassobureau Sint-Niklaas. De stad is ontstaan in de 13de eeuw en staat bekend om zijn nijverheid en handel. Nog altijd staat de stad niet stil. Met een ruim aanbod aan onderwijs en een sterk groeiende medische sector blijft de stad zich ontwikkelen. Door de gunstige ligging van de stad is het ene erg populaire stad onder ondernemers. Van klein tot groot komen ondernemers en stad samen om een gunstig ondernemersklimaat te creëren en onderhouden. Middels dit stimuleringsbeleid wordt er aan vele innovatieve projecten gewerkt met als doel te bouwen aan een economie van de toekomst.

 

De stadsmunt

Een van de innovatieve projecten die is voortgekomen uit de samenwerking tussen ondernemers en stad is de stadsmunt. Meer dan 125 lokale handelaars kwamen samen en ontwikkelde een digitale munteenheid om inwoners te stimuleren lokaal te kopen. Je kan de munt ook verdienen door ‘’sociaal wenselijk gedrag’’ te vertonen. Denk hierbij aan met de fiets naar werk te gaan of vrijwilligerswerk te doen. Zo wordt niet alleen de lokale economie gesteund maar is het ook nog eens goed voor het milieu. Ook vanuit Europa blijft het project is het plan niet onopgemerkt gebleven en ontvangt de stad financiële steun.

 

coeo en Incassobureau Sint-Niklaas

Voor alle ondernemers in Sint-Niklaas staat coeo klaar. Incassobureau Sint-Niklaas helpt met de juiste aanpak van openstaande facturen. coeo beschikt over de juiste ervaring en netwerk om elk dossier op een persoonlijke manier aan te pakken. Te allen tijde staat het behoudt van klanten op de eerste plek. Wij garanderen dat we er alles aan doen om uw facturen betaald te krijgen. Lukt het ons niet? Dan hoeft u ook niet te betalen, dat is onze ‘No cure, No pay’ regeling.
Wilt u meer weten over ons Incassobureau Sint-Niklaas? Neem dan compleet vrijblijvend contact met ons op

Weten wat coeo Sint-Niklaas voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72