Incassobureau Sint-Truiden

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Sint-Truiden

Incassobureau Sint-Truiden is gevestigd in het mooie historische stadje Sint-Truiden. Sint-Truiden is gesticht door Trudo, een Frankisch edelman. Hij bouwde een abdij in het jaar 650. Bijna 1400 jaar later zijn deze invloeden nog goed merkbaar. Ondanks dat de oorspronkelijke abdij er niet meer staat, leiden nog steeds alle wegen er naartoe: Het stadhuis, het belfort, de kerken en kloosters, de stadsmuur. Vandaag de dag is Sint-Truiden een gezellig stadje dat veel te bieden heeft. Op het vlak van cultuur, shoppen en gastronomie is er een ruim aanbod. Het is dus zeker de moeite waard om de stad een keer te bezoeken!

De Fruitstreek

Sint-Truiden ligt in een streek die bij de meeste bekend staat als de fruitstreek. Dit gebied komt het best tot zijn recht rond april wanneer de fruitbomen veranderen in een indrukwekkende bloesemzee. Overal hangen er vruchten aan de bomen. Je kan er heerlijk wandelen of fietsen en genieten van de wonderen van de natuur. Bezoek eens fruitfabriek en leer over het maken van de lekkerste appelstroop of geniet van een wijntje bij een van de vele wijndomeinen die het gebied telt..

coeo: Incassobureau Sint-Truiden

Lokale ondernemers spelen een belangrijke rol voor hun omgeving. coeo wil middels Incassobureau Sint-Truiden ze hierin bij te staan. Bijna elke ondernemer heeft op zijn tijd te maken met klanten die niet kunnen betalen. Het kan erg lastig zijn om hier op de juiste manier mee om te gaan. Je wilt tenslotte niet de klant kwijtraken vanwege een openstaande factuur. coeo neemt graag deze lastige dossiers van u over. Wij behandelen elk dossier op uiterst persoonlijke manier en zorgen ervoor dat u uw klanten behoudt. Met onze jarenlange ervaring en een slagingspercentage van 89% kan u op ons rekenen. Lukt het ons niet? Dan hoeft u ook niet te betalen, dat is onze ‘No cure, No pay’ regeling.
Wilt u meer weten over ons Incassobureau Sint-Truiden? Neem dan compleet vrijblijvend contact met ons op.

Weten wat coeo Sint-Truiden voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72