coeo Incasso

coeo Incasso BE (onderdeel van de coeo Group) is een incasso-organisatie met haar kantoor in Gent. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en organisaties in zowel België als daarbuiten. Heeft u van coeo Incasso een bericht ontvangen of bent u door ons gebeld? Dan is de kans groot dat u één of meerdere facturen van onze opdrachtgever(s) niet heeft betaald.

Wat doet coeo Incasso?

coeo Incasso ondersteunt bedrijven bij het uitvoeren van hun debiteurenbeheer en het incasseren van openstaande facturen via een klantvriendelijk incassotraject. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en organisaties in zowel België en Nederland als daarbuiten. Hebt u van coeo Incasso een bericht ontvangen of bent u door ons gebeld? Dan is de kans groot dat u één of meerdere facturen van onze opdrachtgever(s) niet heeft betaald.

Wij zijn ons ervan bewust dat het innen van een achterstallige factuur een proces is waarbij de klant van onze opdrachtgever duidelijk moet weten waarom coeo Incasso hem of haar benadert.

Bij coeo Incasso streven wij naar de best mogelijk manier om betalingsachterstanden op te lossen. Met behulp van ons online portaal Mijn coeo stellen wij alles in het werk om u inzicht te geven en gemakkelijk en snel te laten betalen, met focus op een goede klantervaring.

Inloggen via Mijn coeo

Via onze online portal Mijn coeo kunt u direct inzage krijgen in uw openstaande rekening(en) en direct een betaling doen, een betaalregeling treffen of bezwaar maken. Wij zijn op maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur.

Wij helpen u graag.

Financiële tegenspoed kan vele oorzaken hebben, zoals plotseling baanverlies, een scheiding of andere private tegenslagen. Daarbij kan een onvolledig overzicht van lopende uitgaven, overmatige kredietlast, maar ook een bedrijfsfaillissement leiden tot achterstallige betalingen en uiteindelijk tot overmatige schuldenlast. 

coeo Incasso bemiddelt tussen u en uw schuldeiser(s). Onze getrainde en ervaren medewerkers zijn er om u te helpen bij een moeilijke financiële situatie een oplossing te vinden. Dit doen wij door aandachtig te kijken naar de oorzaak van uw betaalachterstand, open met u in gesprek te gaan.

Onze kernwaarden

Persoonlijk

Persoonlijk contact is één van onze kernwaarden. Om het incassotraject zo aangenaam mogelijk te maken, krijgt u een vaste contactpersoon gedurende het gehele incassotraject. Een vast getraind team zorgt ervoor dat u direct geholpen wordt.

Innovatief

Wij maken gebruik van moderne betaaloplossingen en slimme software. Via ons online selfservice portaal bent u in staat 24 uur per dag inzage en controle te hebben over uw betalingsachterstand. U kunt online betalen, een regeling treffen of bezwaar indienen.

Transparant

Met ons online portaal ‘Mijn coeo’ kunt u op een gemakkelijke en beveiligde manier inloggen. Vervolgens kunt u een iDeal-betaling doen, een betalingsregeling treffen, een bezwaar indienen, (financiële) gegevens inkijken en/of vragen stellen. Via dit platform kunt u in één oogopslag zien wat de mogelijkheden zijn en in één klik een actie kan uitvoeren.

Kwaliteit

Bij coeo Incasso voeren wij de behandeling van incassodossiers voor onze opdrachtgevers en hun klanten volgens alle kwaliteitsnormen uit.

Privacy

coeo Incasso neemt uw privacy serieus en verwerkt en gebruikt uw informatie op een dusdanige manier dat de integriteit van uw informatie zo veel als mogelijk wordt gegarandeerd. Met de komst van de General Data Protection Regulation (GDPR) realiseren wij ons dat privacyrechten belangrijker zijn geworden dan ooit. Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie over ons privacybeleid.

Indien u vragen heeft over ons privacybeleid of een verzoek heeft tot inzage van uw persoonsgegevens, kunt u ook terecht bij onze Data Protection Officer via het e-mailadres [email protected].