• 30m52
  • 16-08-2022

Aflevering 2 – Pieter Stal: “Wij spelen in op de perfecte betaaloplossing”

Er verandert heel veel in de wereld van e-commerce, betalingen en technologie. Nieuwe ontwikkelingen volgen zich razendsnel op en dwingen online bedrijven in te spelen op wijzigingen met hun betaalproducten. State-of-the-art technologie en het bieden van een toegewijde klantenservice is dan ook nodig voor merchants om hun online business eenvoudig en succesvol te kunnen uitbreiden.

Vandaag bij ons te gast aan tafel, de CEO en COO van Top Payment Service Provider bij MultiSafepay, Pieter Stal. Multisafepay begeeft zich op het speelveld van betaalplatformen, e-commerce platformen en technologie. Hun payment-, subscriptions- en e-invoicing oplossingen al bij meer dan 18.000 bedrijven door heel Europa zijn geïmplementeerd.

Altijd opzoek naar de volgende stap; In deze podcast aflevering gaan het hebben over de laatste trends rondom de (achteraf) betaalmarkt in Nederland en daarbuiten. Welke verschuivingen zien wij in diverse betaalmethoden? Hoe innoveer je als bedrijf mee en zet je crossmediale communicatie in voor een (positieve) continuous klantervaring? Eén van de uitdagingen en missie van MultiSafepay is: Hoe realiseer je de perfecte betaaloplossing voor iedere klant?

Volg ons op: