Intouch: de klantgerichte podcast

Elke maand lanceert coeo een nieuwe editie van onze eigen podcast “Intouch – Customer Focus. Wilt u onze podcast luisteren? Dan zit u hier precies goed.

Met deze podcast – gepresenteerd door onze host Peter van Drunen – blijft u op de hoogte blijft van alles wat er speelt in de wereld van financial solutions. Vanuit de Podcast Studio Rotterdam gaan we in gesprek met ondernemers, innovators, specialisten en andere interessante personen uit deze wereld, waar kansen en mogelijkheden voor organisaties voor het oprapen liggen.

Nieuwste aflevering: Flip Roose van Buckaroo

Als strategisch betaalpartner biedt Buckaroo met maar liefst 40 nationale en internationale betaalmethoden aan o.a. corporates, goede doelen en webwinkels. In deze aflevering van de podcast schuift betaalspecialist Flip Roose aan voor een goed gesprek over de zoektocht naar het creëren van toegevoegde waarde en de nieuwste innovaties op het gebied van de credit management- en subcription-oplossing die zij hebben ontwikkeld. 🚀

Vanuit coeo sluit Rogier Dedert (Corporate Client Advisor) aan en zoomt in op de huidige samenwerking en gezamenlijke (Europese) ambities.

Alle afleveringen

december 22, 2022 19m 36s
Aflevering 6 - Flip Roose: "Uber-klantgericht acteren dankzij innovatieve koppeling en real-time betaalinformatie."
november 15, 2022 36m 12s
Aflevering 5 - Michiel Gaasterland: "Het sleutelwoord van goed klantcontact is "effort"
oktober 18, 2022 28m 41s
Aflevering 4 - Adriaan Kom: "Wij helpen bedrijven bij het sneller betaald krijgen, meer transparantie bieden en veel efficiënter werken."
september 15, 2022
Aflevering 3 – Tarmo van der Goot: “Wij zijn de olie in de machine als het gaat om een flexibele abonnementsstructuur”
augustus 16, 2022 30m52
Aflevering 2 – Pieter Stal: “Wij spelen in op de perfecte betaaloplossing”
juli 14, 2022 27m 35s
Aflevering 1 - Frank Waagmeester: "Met de juiste technische oplossing kunnen wij klanten de gewenste ruimte geven"

Schrijf u nu in – bijvoorbeeld op: