Voorbeeldbrieven

Onze voorbeeldbrieven helpen u bij een effectieve, correcte en efficiënte opvolging. U houdt op deze manier meer tijd over voor uw core business.

Debiteurenbeheer is een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering

U wilt tenslotte betaald worden voor hetgeen dat u hebt geleverd. Voor het voeren van een professioneel debiteurenbeheer is het van belang om uw klanten op een zakelijke, maar gepaste wijze aan te schrijven. Uw vorderingen dienen op een correcte juridische wijze onderbouwd te zijn waardoor ze in een eventueel later stadium stand houden bij een rechter.

Maak gebruik van onze gratis aanmaning voorbeeldbrieven

U kan gebruik maken van de voorbeeldbrieven van coeo Incasso waarbij u uw klant op een zakelijke en nette manier aanmaant of in gebreke stelt. U kan deze voorbeeldbrieven geheel kosteloos downloaden en onmiddellijk gebruiken in uw debiteurentraject.

  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Herinneringsbrief 1

De eerste herinnering stuurt u als u geen betaling hebt ontvangen, nadat de betaaltermijn van de originele factuur is verlopen.

Herinneringsbrief 2

U stuurt een tweede herinnering indien u ook na het verlopen van de termijn van uw eerste herinnering geen betaling hebt ontvangen.

WIK-brief

Als al uw herinneringen onbetaald zijn gebleven en de termijn van de laatste herinnering is verlopen, dan stuurt u (in NL) de WIK-brief. Dit is de laatste brief die u verstuurt voordat u het incassodossier overdraagt aan coeo.

Bent u al klant?

Middels onze coeo Webtool kan u meer documenten raadplegen die u kan gebruiken voor uw eigen bedrijfsvoering. Wij bieden u hier diverse voorbeeld-documenten aan voor facturatie en debiteurenbeheer die blijvend naar de huidige wet- en regelgeving worden aangepast.

Liever uit handen geven?

coeo kan voor u bij elke onbetaalde factuur uw klant eerst in gebreke stellen middels een WIK brief. Hiermee voldoet u aan de wettelijk gestelde eisen, verzoekt u uw klant nog eenmaal vriendelijk tijdig te betalen en bent u verzekerd van een tijdige en correcte opvolging. 

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72