Wegens een technische storing is het momenteel niet mogelijk om via "Mijn coeo" een bezwaar in te dienen. U kunt uw bezwaar indienen via [email protected] onder vermelding van uw dossiernummer. Onze excuses voor het ongemak.

coeo Incasso (voorheen bekend als Centraal Invorderings Bureau, CIB in) opent nieuwe vestiging in België

Rotterdam, 1 maart 2021 – coeo Incasso (voorheen bekend als Centraal Invorderings Bureau, CIB) gaat de grens over naar België en opent vandaag officieel haar kantoor in Zaventem (Brussel). Het openen van een tweede vestiging is het gevolg van de groei die incasso-organisatie coeo doormaakt op Europees niveau.

Met een vestiging in België is coeo Incasso in staat haar diensten beter aan te sluiten op lokale behoeften vanuit een eigen sociale en culturele omgeving. De coeo-klanten profiteren bovendien van de operationele efficiëntievoordelen. Nikolaas De Donder (toenmalige vestigingsmanager) zal het operationele team hier aansturen en verder begeleiden.

Het nieuwe coeo-kantoor in Zaventem wordt een service center dat plaats zal gaan bieden aan een team van 12 medewerkers. In het najaar van 2021 verwacht coeo Incasso uit te breiden met lokale sales en marketing.

Dankzij de opening van een kantoor in België, kan coeo Incasso Belgische klanten van haar opdrachtgevers veel beter bedienen. De lokale collega’s spreken de taal en voelen zich thuis in de sociaal-culturele omgeving. Dat verbetert de dialoog met klanten van onze opdrachtgevers”, zegt Roman Berkhout, (toenmalige CCO van coeo Incasso).

“Uit onderzoek blijkt dat er veel ruimte is voor verdere innovatie omtrent data gedreven incasso-methodieken in de Belgische credit management sector. Het is voor ons een geweldige uitdaging om flinke stappen te zetten op dat gebied in een nieuwe omgeving”, aldus Niels de Peuter, (toenmalige CEO van coeo Incasso).

Het klantcontact verloopt via ons Belgische service center, dat als een satelliet in verbinding staat met het Rotterdamse hoofdkantoor. Ondersteunende processen blijven bij het hoofdkantoor in Nederland,” zegt Nikolaas De Donder, (toenmalige vestigingsmanager van coeo Incasso in Zaventem).

In november 2019 werd coeo Incasso al officieel ingeschreven om de activiteit uit te oefenen van minnelijke invordering van schulden in België.

Nikolaas De Donder, (toenmalige vestigingsmanager bij coeo Incasso in België)