Debiteurenbeheer

Bij debiteurenbeheer houdt u zich bezig met de activiteiten die benodigd zijn voor een tijdige betaling van uw openstaande facturen. coeo kan u hierin vakkundig bijstaan.

Zij gingen u voor

Het uitvoeren van een goed incassotraject valt of staat met de juiste voorbereiding.

Het ondersteunen van onze opdrachtgevers gedurende hun eigen debiteurenproces is daarom een belangrijke activiteit van ons als incassopartner.

Wij kijken naar hoe uw huidige processen zijn ingericht en waar de mogelijke risico’s schuilen. Op basis hiervan ontvangt u vanuit coeo Incasso inhoudelijke feedback om ervoor te zorgen dat uw klanten zich zoveel mogelijk houden aan uw betalingsvoorwaarden.

Ook helpen wij u bij het opstellen of versturen van betalingsherinneringen naar uw klant op een klantvriendelijke en wettelijk correcte wijze. Hiermee voorkomt u dat achterstallige facturen toch ter incasso moeten worden aangeboden.

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met één van onze specialisten op het gebied van credit management.

Masterclass

Het voeren van een effectief, op rendement gericht incassogesprek - waarbij de relatie met uw klant behouden blijft - is niet altijd eenvoudig. Tijdens de masterclass ‘Telefonisch Incasseren’ helpen wij u de juiste technieken in praktijk te brengen.

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72