Uw partner in credit management.

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

OVER ONS

Uw partner in credit management

Bij Centraal Invorderings Bureau (CIB) stellen wij alles in het werk om uw klanten gemakkelijk en snel te laten betalen, met een sterke focus op een goede klantervaring. Wij streven naar een duurzame en langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers en bieden een breed scala aan diensten waarmee wij van toegevoegde waarde zijn voor uw volledige debiteurenproces. Met onze persoonlijke, professionele en innovatieve aanpak streven wij ernaar een positieve bijdrage te leveren aan een gezonde economie.

Weten wat Centraal Invorderings Bureau voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.

Expériences de clients

De clients de coeo

Les différents types de clients doivent être approchés de différentes manières. coeo s'inscrit dans cette approche et rejoint notre objectif principal de conserver un client. Un bon complément à notre flux de gestion des crédits, un portail et des rapports clairs.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Lorsque vous ne savez pas pourquoi un client ne paie pas, il est impossible de répondre de manière appropriée. Grâce à coeo, nous découvrons ce type d’informations.

Ronald van Weelde

CEO, Harmony Service Center

L'outil web de coeo rend le processus de recouvrement simple et transparent pour nous. Le transfert des dossiers de recouvrement de créances est très facile et clair.

Léon Visser

Manager, Anytime Fitnesse Capelle

Weten wat CIB voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

010 – 414 54 44