Incassobureau Antwerpen

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management

Antwerpen is met meer dan 500.000 inwoners de grootste stad van België en een stad die niet verveelt. Voor velen mensen is dit de ultieme bestemming voor een lekker dagje uit. De stad heeft een rijke geschiedenis en straalt dit aan alle kanten uit. In de imposante binnenstad vind je eeuwenoude gevels, smalle steegjes en natuurlijk de prachtige oude markt. Naast het indrukwekkende verleden van Antwerpen kan je er ook een hoop sfeervolle terrassen en cafés bezoeken. De stad wemelt van de gezellige restaurants, kroegen en anderszins uitgaansgelegenheden. Kortom, de stad stelt je nooit teleur. 

Economie

Ondanks dat het lijkt alsof je in Antwerpen een bezoek aan het verleden brengt is niks minder waar, de stad heeft een enorm bloeiende economie die niet stilstaat. Het is de grootste stad van Vlaanderen en daarmee ook de drijfveer van de Vlaamse economie. Vooral de chemie is een sterke pijler maar ook de dienstensector is zeer bedrijvig. Veel mensen vinden in Antwerpen de optimale zakelijke omgeving om te ondernemen. De populariteit onder ondernemers heeft de stad voornamelijk te danken aan hun sterke handelspositie in Europa. Als tweede grootste haven van Europa is het de poort naar een zeer welvarend deel van Europa met veel potentie. 

Vanwege de creativiteit die de stad uitstraalt is Antwerpen uitermate geschikt voor startups en beginnende ondernemers. Constant borrelen er nieuwe innovatieve ideeën en concepten op, allemaal met hetzelfde vooruitstrevende doel; duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vanuit de overheid is er veel steun voor deze beginnende bedrijven om ze helpen te uitgroeien tot sterke en welvarende bedrijven. 

Incassobureau Antwerpen

Een bedrijvige ondernemerscultuur is belangrijk en biedt veel kansen voor ondernemers, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Veel bedrijven krijgen te maken met betaling die uitblijven vanwege moeilijke en vaak persoonlijke situaties van hun afnemers. Dit is vaak onvermijdelijk en brengt u, als ondernemer, in een lastig pakket. Juist in dat soort lastige situaties staat coeo voor u klaar. Met onze afdeling Incassobureau Antwerpen kunnen we u beter dan ooit helpen. Door onze hulp in te schakelen zijn uw kansen op betalingen een stuk groter. coeo vindt altijd de passende oplossing voor elk dossier en gaat te werk op persoonlijk niveau, zo is het een stuk gemakkelijker en aantrekkelijker voor de klant om te betalen. Besteed uw incassozaken uit aan coeo en verminder uw ondernemersrisico.

Weten wat coeo Antwerpen voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72