Incassobureau Charleroi

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Charleroi

Incassobureau Charleroi is actief in de mooie stad gelegen aan de Waalse rivier de Samber. Charleroi is na Antwerpen en Gent de grootste stad van België. De stad telt zo’n 202.000 inwoners en in het stedelijk gebied wonen bijna 500.000 mensen. Het rijke industriële verleden, de sfeer en de overvloed aan cultuur trekt sinds een aantal jaar steeds meer bezoekers. De prachtige boulevard langs de Samber, musea en mooie muurschilderingen zijn zeker een aanrader.

Economie Charleroi

Charleroi was vroeger een belangrijk industrieel centrum. Het gebied lag vol met mijnen voor de kool- en staalindustrie. De mijnbouw rondom Charleroi was onmisbaar voor de Belgische economie. Nadat deze industrie in elkaar stortte maakte de stad een knappe wederopleving door. De stad trok in korte tijd talloze ondernemingen uit diverse sectoren aan. Vooral veel bedrijven uit de (bio)technologie, ruimte- en luchtvaart en gezondheid vonden hier hun vestigingsplaats. De economie kreeg een boost en er werden meer dan 10.000 banen gecreëerd. Charleroi heeft inmiddels als een ware metropool een internationale reputatie gekregen.

Ook op logistiek gebied heeft de stad goede ontwikkelingen doorgemaakt. Brussels Charleroi Airport is op één na grootste luchthaven van België en onmisbaar voor met name logistieke activiteiten.

coeo

Het succes van de ontwikkelingen die de stad doormaakte is nog lang niet afgelopen. Het plan is om nog duizenden banen in en rondom de stad te creëren. Veel ondernemingen kiezen daarom nu voor Charleroi als thuisbasis. Bij zo’n bruisend ondernemingsklimaat komt natuurlijk veel financiële administratie kijken. Helaas komt het nog vaak voor dat klanten facturen niet betalen. coeo is er om ondernemers te helpen met openstaande facturen. Door onze expertise en partners op nationaal en internationaal gebied weten we altijd op de juiste manier te helpen. Door Incassobureau Charleroi in te schakelen verhoogt u uw kans op een goede afhandeling van openstaande kostenposten zonder klantenverlies. Elk dossier wordt op hoogstpersoonlijke manier behandeld en we zorgen ervoor dat het zo aantrekkelijk mogelijk is om te betalen. Wij werken met ‘no cure, no pay’ regeling. Dit betekent dat als wij niet innen, u ook niks hoeft te betalen.

Weten wat coeo Charleroi voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72