Incassobureau Gent

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Gent

In de middeleeuwen was Gent een van de belangrijkste havensteden van Europa en dit zie je nog goed terug in de binnenstad. Loop je door de stad heen dan zult u versteld staan van alle prachtige kerken, pakhuizen en grachtenpanden. Al deze mooie architectuur brengt dan ook veel bezoekers naar de stad. Per jaar bezoeken honderdduizenden toeristen de stad voor zijn unieke bezienswaardigheden. Een van de grootste culturele trekpleisters van de stad zijn de Gentse Feesten. Samen met het Duitse Oktoberfest behoren de Gentse Feesten tot de grootste volksfeesten van Europa. Naast toerisme zijn de Gentse haven en de Rijksuniversiteit de twee belangrijkste motoren voor de drukte in de stad. Met meer dan 78.000 studenten is Gent de op een na grootste studentenstad van België. We zijn dan ook trots om als Incassobureau Gent actief te zijn in deze stad.

Gentse economie

Alle ogen in Gent staan ook op de toekomst gericht, de stad wil namelijk uitbouwen tot de technologiehoofdstad van Europa. Een vooruitstrevend doel dat wordt gerealiseerd door te focussen op biotech, cleantech, healthtech en digitale technologie. Deze blik op de toekomst wordt gesteund door de overheid en verschillende investeerders. De economische ontwikkeling bracht meer dan 300 start-ups en scale-ups naar de stad. Ook de studenten spelen hier een grote rol in en zorgen voor een veelbelovend toekomstbeeld. Middels het gebruik van verschillende tech hubs wordt de zichtbaarheid en impact van Gentse bedrijven aanzienlijk verhoogd.

Incassobureau Gent

Duurzame technologie is de toekomst en onmisbaar in de wereld van nu. Gent is de ideale voedingsbodem is voor veel bedrijven in deze sector. Als gevolg van dit gunstige ondernemingsklimaat komen er steeds meer bedrijven naar Gent om zich daar te vestigen. Dit gaat hand in hand met een stijging in facturen en administratie. Niet elke klant is hetzelfde en dit geldt ook voor hun betaalgedrag. coeo Gent wilt u graag hierin ondersteunen. Door het inschakelen van coeo verhoogt u uw kansen op betalingen zonder zorgen. Elk dossier wordt op persoonlijke manier aangepakt, hierin is klantbehoud het doel.

Weten wat coeo Gent voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72