Incassobureau Oudenaarde

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management| Incassobureau Oudenaarde

Incassobureau Oudenaarde is actief in Oudenaarde, een klein stadje met een rijke historie. In het centrum puilt het uit van de schatten uit het verleden, maar ook vandaag de dag is het een stad vol karakter. Het stadscentrum staat vol met prachtige gebouwen in gotische stijl. Maak je een wandeling door de stad kom je de bijzondere oude kerken, brouwerijen en musea tegen. Voor een stad met maar 31.000 bewoners is er veel te beleven. Op het centrale plein kijkt het statige stadhuis pronkend uit over de vele gezellige terrassen die in het stadje te vinden zijn. Hier genieten de stadsbewoners en dagjesmensen van Oudenaards bruintje, een specialiteit uit de stad.

Ondernemend Oudenaarde

Naast alle culturele bezienswaardige is Oudenaarde ook bij uitstek een goede plek om te winkelen. Met meerdere grote winkelstraten is er vrijwel niks wat je niet in de stad kan vinden. Dit is typerend voor het volhardende karakter van de stad. Oudenaarde is een interessante voor veel ondernemers. Dit zie je terug in de talloze nieuwe ondernemers die de stad er elke maand bijkrijgt. Ook buiten het bedrijvige centrum vind je veel bedrijven die belangrijk zijn voor de economie en werkgelegenheid. Vooral de textielindustrie en toerisme zijn een groot onderdeel hiervan.

De lokale overheid geeft veel steun aan nieuwe ondernemers die naar Oudenaarde komen. De steun is niet alleen financieel maar ook op het gebied van netwerk en advies van professionals biedt het veel kansen aan de ondernemers.

Incassobureau Oudenaarde

Voor ondernemers liggen er dus veel kansen in Oudenaarde. Bedrijven kunnen hier goed zich ontwikkelen en doorgroeien. Echter brengt dit ook een aantal risico’s met zich mee. Zo is het natuurlijk zeer belangrijk dat alle facturen betaald worden. Helaas is dit niet altijd het geval. Als de facturen onbetaald blijven, dan staat coeo voor u klaar. coeo is actief in Oudenaarde en kan u goed van dienst zijn. Wij zullen ervoor zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over niet-betalende klanten en gevolgen hiervan. coeo kan u garanderen dat wij alles op alles zetten om een betaling realiseren. Door het hanteren van het ‘no cure, no pay’ systeem zal het u niks kosten als er geen betaling zal plaatsvinden.

Wilt u meer informatie over ons incassobureau Oudenaarde? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. We helpen u graag verder.

Weten wat coeo Oudenaarde voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72