Incassobureau Hasselt

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Hasselt

Incassobureau Hasselt staat voor u klaar in Hasselt. Met 78.000 inwoners is het de hoofdstad van de provincie Limburg. Het is tevens ook de kleinste provinciehoofdstad van België. Hasselt is een echte studentenstad en beschikt over meerdere hogescholen en een universiteit. Dit is ook te merken aan de vele gezellige horecagelegenheden die in het centrum te vinden zijn. Maar het centrum stikt ook van de leuke winkels en boetiekjes om eens flink te shoppen. In de stad zijn talloze bezienswaardigheden die de moeite waard zijn zoals de Sint-Quintuskathedraal, de Japanse tuin of de Stadsmus. Ook op culinair gebied is het er goed vertoeven, de stad staat niet voor niets bekend als de stad van de smaak.

Het Economisch Netwerk Albertkanaal

Hasselt maakt deel uit van het Economisch Netwerk Albertkanaal. Dit is een samenhangend netwerk van een aantal Vlaamse gemeenten die aan het Albertkanaal liggen. Met het doel de economische sterke punten van de verschillende gemeenten op elkaar afstemmen en deze zo goed mogelijk samen te bundelen. Het Albertkanaal is de ideale plek voor deze vooruitstrevend samenwerking. Het gebied langs het kanaal leent zich perfect voor zowel watergebonden als niet watergebonden economische activiteiten.

Incassobureau Hasselt en coeo

Voor veel ondernemers maakt een samenwerking tussen verschillende gemeenten het erg aantrekkelijk om zich hier te vestigen. Het vergroot tenslotte je bereik en hopelijk daarmee klantenbestand. Helaas is het vaak onvermijdelijk dat hier ook niet-betalende klanten bij horen. Voor deze lastige zaken staat coeo met Incassobureau Hasselt voor u klaar. Met onze hulp hoeft u zich geen zorgen meer te maken over openstaande facturen. Wij garanderen dat we er alles aan doen om uw facturen betaald te krijgen. Met onze jarenlange ervaring en een slagingspercentage van 89% kan u op ons rekenen. Lukt het ons niet? Dan hoeft u ook niet te betalen, dat is onze ‘No cure, No pay’ regeling.

Wilt u meer weten over ons Incassobureau Hasselt? Neem dan compleet vrijblijvend contact met ons op.

Weten wat coeo Hasselt voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72