Incassobureau Turnhout

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Turnhout

Vlak bij de Nederlandse grens ligt het stadje, Turnhout. coeo staat met Incassobureau Turnhout klaar voor alle ondernemers in de stad en omgeving. Met 45.000 inwoners is het een middelgrote stad. Ondanks het formaat van de stad is het een populaire bestemming voor mensen die willen winkelen. Ook veel Nederlanders komen graag in de stad om hun inkopen te doen. Het centrum kent vele winkelstraatjes met verschillende boetiekjes en winkels. In het weekend zijn er verschillende markten op de pleinen van het centrum te vinden. Niet alleen de detailhandel maar ook de horeca is goed vertegenwoordigt in de stad. Het aanbod van leuke koffiezaakjes en cafés is zeer groot.

Stad van de speelkaarten

Turnhout wordt ook wel de stad van de speelkaarten genoemd. Al vroeg in 19de eeuw werden de eerst kaartspellen gedrukt in de stad, het gevolg was de start van een bijzondere internationale nijverheid. In 1970 werden de krachten van de verschillende fabrikanten gebundeld en werd het merk, Cartamundi, opgericht. Het merk groeide uit tot de allergrootste fabrikant van speelkaarten ter wereld. Cartamundi is niet alleen bekend van de klassieke speelkaarten maar maakte ook de kaarten voor onder andere Pokémon, UNO, Monopoly en Pictionnary. Het is bijzondere verhaal van Turnhout en de speelkaarten is sinds 1965 te bewonderen in het Nationaal Museum van de Speelkaart.

coeo en Incassobureau Turnhout

In een snel digitaliserende markt met steeds meer betaalopties is het vaak onvermijdelijk dat je te maken krijgt met niet-betalende klanten. Dit kan verschillende oorzaken hebben en dit maakt het lastig voor de ondernemer. Incassobureau Turnhout van coeo helpt u als ondernemer met de juiste aanpak hiervan. Elke klant is anders en verdient een persoonlijke aanpak. Bij coeo beschikken we over het juiste netwerk, ervaring en middelen om ervoor te zorgen dat uw facturen betaald worden. Lukt het ons niet? Dan hoeft u ook niet te betalen, dat is onze ‘No cure, No pay’ regeling.
Wilt u meer weten over ons Incassobureau Turnhout? Neem dan compleet vrijblijvend contact met ons op.

Weten wat coeo Turnhout voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72