Incassobureau Andenne

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Andenne

 Ook in de gemeente Andenne is coeo actief. Met ons Incassobureau Andenne staan we klaar voor kleine én grote ondernemers. Andenne is een kleine gemeente in de provincie Namen. De gemeente wordt in tweeën gesplitst door de Maas. De stad bevindt zich aan de zuidoever van de rivier. In het centrum vind je een combinatie van statige oude panden en art-nouveau huizen. Het plaatsje wordt omringd door grote bossen een glooiende heuvels. Dit maakt de Andenne uitermate geschikt als wandelgebied of, voor de echte fanatiekeling als fietsgebied. Bezoek eens de prachtige abdijen, boerderijen en wijnhuizen in de omgeving.

Cultureel erfgoed

Andenne kent een rijke geschiedenis die valt te herleiden naar de Neanderthalers. In de nabijgelegen grotten werden in 1993 belangrijke archeologische vondsten gedaan. Hieronder waren ook de resten van een Neanderthaler. Deze bevindingen leidde tot belangrijke openbaringen over het leven in die tijd
In de omgeving vind je ook vele bijzondere oude gebouwen uit de middeleeuwen en hierna, zoals de Place de Chapitre. Hier stond vroeger een oude abdij, gesticht door de Heilige Begga. Aan de rand van de abdij ontstond de stad Andenne. Van de abdij is weinig meer over maar de collegiale kerk Sint Begga is nog steeds te bewonderen. Ook het oude station en het keramiekmuseum worden gezien als cultureel erfgoed.

coeo en Incassobureau Andenne

Voor bijna elke ondernemer is het onvermijdelijk dat je te maken gaat krijgen met niet-betalende klanten. Vaak liggen deze zaken gecompliceerder dan je denkt. Daarom is het van belang dat elk klantdossier persoonlijk en eerlijk wordt behandeld. coeo wil met Incassobureau Andenne u als ondernemer te allen tijde hierin bijstaan. Met onze jarenlange en netwerk beschikken wij over de kennis om ook deze betalingen op een gepaste manier te incasseren. Hierbij staat het behoudt van klanten altijd op de eerste plek. Lukt het ons niet? Dan hoeft u ook niet te betalen, dat is onze ‘No cure, No pay’ regeling.
Wilt u meer weten over ons Incassobureau Andenne? Neem dan compleet vrijblijvend contact met ons op.

Weten wat coeo Andenne voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72