Incassobureau Genk

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Genk

Incassobureau Genk van alle markten thuis is, net als de stad zelf. Genk zo is begonnen als een echte industriestad, vooral de mijnbouw was zeer belangrijk. Dit zorgde ervoor dat er veel arbeiders naar de stad trokken. Inmiddels is Genk uitgegroeid tot een van de belangrijkste industriële steden van Vlaanderen. Ook op het gebied van kunst, cultuur en technologie blijft de stad niet achter. Proef de diversiteit aan smaken in de leuke eethuizen en specialiteitenwinkels of ga lekker winkelen in een van de vele gezellige winkelstraten. Genk is een bruisende stad met een gemoedelijk formaat.

Economie

Door de mijnnijverheid is de stad gegroeid tot de stad die het nu is, maar Genk heeft nog veel meer te bieden. Zo staat de stad ook bekend om haar innovatieve partnerschappen met diverse universiteiten en hogescholen op het gebied van economische ontwikkelingsbeleid. Ook met privaat-publieke partnerschappen streeft de stad naar een economische infrastructuur van het hoogste niveau.

Binnen de zorg, diensten en industriële maakeconomie creëert Genk veel kansen voor ondernemers. De zorg is stevig uitgebouwd en inmiddels goed voor ruim 6.000 arbeidsplaatsen.

Ook de horeca en toerisme worden snel belangrijkere markten van de Genkse economie. Dit zorgt ervoor dat Genk steeds meer aanzien in binnen- en buitenland krijgt.

coeo

Als ondernemer krijg je hoogstwaarschijnlijk te maken met klanten die niet betalen. Dit kost meer tijd en energie dan je hieraan kwijt zou willen zijn. Ook zijn niet-betalende klanten een dure kostenpost. Ons Incassobureau Genk staat u bij in dit soort zaken. coeo Genk neemt graag uw lastige dossiers van u over. Wij hanteren een uiterst persoonlijke aanpak en het behoud van klanten is ons doel. coeo heeft jarenlang ervaring en een slagingspercentage van maar liefst 89%. U kunt ons erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om de factuur betaald te krijgen.

Wilt u meer weten over ons Incassobureau Genk? Neem dan compleet vrijblijvend contact met ons op.

Weten wat coeo Genk voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72