Incassobureau Machelen

Met onze persoonlijke en innovatieve aanpak prikkelen wij de incassomarkt tot verdere ontwikkeling van kwalitatieve en klantvriendelijke incasso.

Zij gingen u voor

  • No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak
  • Klantvriendelijk incasseren
  • Innovatieve oplossingen

OVER ONS

Uw partner in credit management | Incassobureau Machelen

Precies tussen Antwerpen en Brussel ligt het stadje Machelen. Door haar buren van groot formaat krijgt de stad nu zo veel aandacht als het verdient, vinden wij bij Incassobureau Machelen. De stad heeft een prachtig historisch hart vol leuke winkelstraatjes en mooie kerken en gebouwen. Tijdens een wandeling door het centrum kijk je je ogen uit. De stad beschikt over meerdere UNESCO-vermeldingen, loop bijvoorbeeld eens langs het statige stadhuis of de Sint-Romboutskathedraal.

Innovatief Machelen

Machelen is een stad die alsmaar bezig is met ontwikkeling, met name op het gebied van milieu en circulaire economie. De stad ondersteunt de ondernemer van de toekomst. Ze worden uitgedaagd om mee te denken over oplossingen voor de hedendaagse problemen. Op vraagstukken zoals, hoe zet ik mijn hulpbronnen zo efficiënt mogelijk in zonder het milieu te schaden? Vindt je antwoord in Machelen. Dankzij de circulaire economie van de stad groeit het GDP met wel 50%. Ook worden er bijna 3000 banen gecreëerd. Een echte stad van de toekomst dus!

coeo

Bij coeo willen we middels ons incassobureau Machelen de ondernemers op de beste manier van dienst zijn. Als ondernemer zal het onvermijdelijk zijn dat je een keer te maken krijgt met niet-betalende klanten. Dit zijn zaken die veel onnodige zorgen kunnen veroorzaken. Deze zorgen willen we bij coeo graag van u overnemen. coeo garandeert u dat wij er alles aan doen om uw openstaande facturen betaald te krijgen. Door onze jarenlange ervaring en slagingspercentage van 89% weten wij precies hoe we u kunnen helpen. Wij zijn van mening dat elk dossier op hoogstpersoonlijk niveau moet worden behandeld.

Wilt u meer weten over ons Incassobureau Machelen? Neem dan compleet vrijblijvend contact met ons op.

Weten wat coeo Machelen voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op of maak direct een afspraak met een van onze
specialisten op het gebied van credit management.

Debiteurenbeheer

Er schuilt altijd een financieel risico bij het aangaan van een relatie met een nieuwe klant. Wij bieden de juiste inzichten zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Incassodiensten

Wanneer uw klant niet betaalt, is een juiste opvolging essentieel. In veel gevallen is slechts een extra herinnering al voldoende, maar soms ook niet. In elke fase van het incassotraject bieden wij passende hulp en advies.

Juridische diensten

Om veilig te ondernemen is het essentieel om zoveel mogelijk juridische risico’s uit te sluiten. Onze ervaren juristen bieden u zowel preventieve ondersteuning als oplossingen bij conflictbemiddeling.
  • No cure no pay

  • Persoonlijke aanpak

  • Hoge klanttevredenheid

  • Innovatief in incasseren

Klantervaringen

Door opdrachtgevers van coeo

Verschillende type klanten dienen op verschillende wijze benaderd te worden. coeo denkt goed mee in deze benaderingswijze en ons hoofddoel om een klant te behouden. Een goede aanvulling op onze credit management flow, overzichtelijke portal en dito rapportages.

Gaby Schmidt

Sr. Financial Controller

Wanneer je niet weet waarom een klant niet betaalt, is het onmogelijk om hier passend op te reageren. Dankzij coeo komen we nu ook achter dit soort informatie.

Ronald van Weelde

CEO

coeo biedt een bewezen goed functionerend geautomatiseerd proces met de geïntegreerde online betaaldiensten en de automatische overdracht van niet-betalende klanten naar coeo.

Marc Pultrum

CFO

Weten wat coeo voor uw organisatie kan betekenen?

Download onze brochure of neem contact op met een van onze incasso-experts.

03 808 68 72